width=– 200 g svježih gljiva
– 75 g slanine
– 3 češnja češnjaka
– 100 ml kajmaka
– peršin
– 140 g špageta
– gorgonzola po želji

Pržite slaninu na laganoj vatri i na malo ulja, i pripazite da vam se rubovi ne slijepe za stijenke tave. Dodajte bijeli luk, te dinstajte još kojih 30 sekundi. Dodajte gljive po želji. Poklopite i dinstajte uz miješanje oko 20 minuta. Dodajte skuhane špagete u slanoj vodi i lagano promiješajte. Zatim dodajte peršin te kajmak. Dodajte 4 kockice gorgonzole, oko 70 grama, no ukoliko volite blaže okuse, ovaj korak preskočite. Poslužite toplo i uz željenu salatu.

Prethodni članakJaja s egzotičnim nadjevom
Sljedeći članakJagodica Bobica
Gospodarski list
Gospodarski list – sve što vrijedi znati u poljoprivredi Gospodarski list najstariji je i najčitaniji hrvatski časopis za poljoprivredu, s tradicijom dugom preko 180 godina. Kroz tri stoljeća pomaže poljoprivrednicima stručnim, aktualnim i korisnim sadržajem te i danas svakih petnaest dana stiže na adrese svojih vjernih pretplatnika. Naši autori su priznati stručnjaci, znanstvenici i poljoprivrednici. Uz tiskana i online izdanja, posjeduje bogatu biblioteku knjiga pod nazivom - Obitelj i gospodarstvo, organizira razne stručne konferencije iz područja agrobiznisa, kroz društvene mreže aktivno sudjeluje u svakodnevnici ljubitelja prirode i poljoprivrede. Opravdano je najveći specijalizirani - poljoprivredni medij u regiji. Cilj Gospodarskog lista je ostao isti od prvog broja – znanjem jačati poljoprivredu i selo.