700 g telećeg odreska
300 g špinata
50 g maslaca
5 jaja
brašno i mlijeko za bešamel (ili kupite već gotov bešamel)
parmezan
300 g skute
sol
papar
1 čaša bijelog suhog vina
ružmarin
luk
Dobro istucite teleći odrezak, pazeći da se ne razdvoji. Skuhani sjeckani špinat stavite na maslac i sir tako da se sve dobro poveže. Dodajte šalicu dosta gustog bešamela, dva cijela jaja, 300 g skute, papar, sol koliko je potrebno. Smjesu stavite na mesnu krišku tako da izmeđ u smjese i rubova kriške
ostane 3 ili 4 centimetra da se kriška mesa može lakše okretati. U središte mesa stavite tri tvrdo kuhana jaja. Pažljivo zamotajte meso tako da nadjev ne izađ e. Povežite tako da ispod zavezanog konopčića uvučete nekoliko grančica ružmarina. U tavu stavite maslac da se rastopi pa dodajte
jedan isjeckani luk, a nakon toga stavite pržiti meso. Okrećite ga dok ne dobije hrskavu koricu. Zalijte cašom bijelog suhog vina. U zagrijanu pečnicu stavite peći roladu na 180ºC oko 45 minuta. Kada je pečeno, meso narežite dok je još toplo na deblje kriške.