height=– 1 kg telećeg mesa od buta u komadu
– 25 dag maslina (okoštene)
– 20 dag Gaoude
– po ukusu sol
– papar
– Vegeta
– crvena paprika

Meso dobro istucite batićem i začinite. Teletinu napunite maslinama i Gaudom, čvrsto zarolajte, učvrstite čačkalicama i povežite koncem. Stavite je da se peče oko 1 sat na 180 ºC. Meso možete poslužiti toplo i hladno.

Prethodni članakRiblje okruglice sa špinatom
Sljedeći članakRuski čaj
Gospodarski list
Gospodarski list – sve što vrijedi znati u poljoprivredi Gospodarski list najstariji je i najčitaniji hrvatski časopis za poljoprivredu, s tradicijom dugom preko 180 godina. Kroz tri stoljeća pomaže poljoprivrednicima stručnim, aktualnim i korisnim sadržajem te i danas svakih petnaest dana stiže na adrese svojih vjernih pretplatnika. Naši autori su priznati stručnjaci, znanstvenici i poljoprivrednici. Uz tiskana i online izdanja, posjeduje bogatu biblioteku knjiga pod nazivom - Obitelj i gospodarstvo, organizira razne stručne konferencije iz područja agrobiznisa, kroz društvene mreže aktivno sudjeluje u svakodnevnici ljubitelja prirode i poljoprivrede. Opravdano je najveći specijalizirani - poljoprivredni medij u regiji. Cilj Gospodarskog lista je ostao isti od prvog broja – znanjem jačati poljoprivredu i selo.