TIJESTO:
1 vrećica “Di-go” instant kvasca
50 dag brašna
7 dag margarina
2-3dl mlijeka
2 žumanjka
sol
jajeza premazivanje
NADJEV:
25 dag šunke
2 dag luka
1 žumanjak
2 dag maslaca
peršin
papar
parmezan
U ugrijano brašno umiješajte “Di-go” instant kvasac, razmrvite margarin, dodajte žumanjke i sol te s mlakim mlijekom zamijesite čvrsto tijesto. Ostavite pokriveno da se diže oko 1 sat, potom tanko razvaljajte i razrežite u četvorine (10 cm). Na sredinu svake četvorine stavite žličicu nadjeva i savijte
rošcčić. Složite u namašten lim, ostavite da se dižu pokriveni oko pola sata i onda premažite jajem.
Pecite oko 35 minuta u pečnici na 200 °C.
Na maslacu kratko prepržite kosani luk i dodajte usitnjenu šunku. U ohla đeni nadjev dodajte žumanjak, kosani peršin, papar i, prema želji, malo ribanog parmezana.