 Podloga:
Podloga: 
 – petit keksi
Krema:
 – 1 l mlijeka 
 – 2 žumanjka 
 – 20 dag grisa 
 – 15 dag šećera 
 – 1 margarin
 – 1 vanilin šećer
Za ukras:
 – 2 dcl vrhnja za šlag 
 – sjeckani lješnjaci
 – ribana čokolada
Priprema podloge: Složiti kekse u kalup 30 x 25 cm.
Priprema kreme: Umutiti žumanjke i šećer, dodati vanilin šećer, gris i malo mlijeka. Ostatak mlijeka prokuhati, te uz mješanje dodati smjesu od grisa. U vruću kremu umiješati margarin narezan na listiće. Kekse preliti vrućom kremom.
Dekoriranje: Na kremu staviti šlag od vrhnja pa ukrasiti lješnjacima i ribanom čokoladom.
 Recept iz knjige „Moji najbolji kolači 2“
 
  
 
		








