Tijesto:
– 10 bjelanjaka
– 30 dag šećera
– 20 dag mljevenih oraha
– 4 žlice oštrog brašna
– ½ praška za pecivo
Krema:
– 10 žumanjaka
– 10 žlica šećera
– 1 puding od vanilije
– ½ l mlijeka
– 1 margarin
– 10 dag kokosovog brašna
– 6 dag čokolade za kuhanje
Priprema tijesta: Istući snijeg od bjelanjaka i malo po malo dodavati šećer. Lagano umiješati orahe i brašno pomiješano s praškom za pecivo. Peći na 180 °C oko 10 minuta.
Priprema kreme: Razmutiti žumanjke sa šećerom, pudingom i malo mlijeka, pa ukuhati u ostatak mlijeka. U hladno dodati omekšali margarin i podijeliti na 2 dijela. U jedan dio dodati kokosovog brašna, a u drugi rastopljenu čokoladu.
Slagati: biskvit, žuta krema, smeđa krema, čokoladna glazura.
Recept iz knjige „Moji najbolji kolači 2“