Tijesto (mjera je čaša od jogurta):
– 3 čaše čvrstog jogurta
– 2 čaše šećera
– 1 čaša ulja
– 1 čaša kokosovog brašna
– 2 čaše oštrog brašna
– 3 žlice kakaa
– 2 žličice sode bikarbone
Međusloj:
– 6 žlica Nutelle
Krema:
– ½ l vrhnja za šlag
– 5 žlica Nutelle
Priprema tijesta: Umutiti jogurt, šećer, ulje, kokosovo brašno i brašno pomiješano s kakaom i sodom. Peći oko 25 minuta na 180 °C, u kalupu obloženom papirom za pečenje, dimenzije 20 x 30 cm.
Priprema međusloja: Kad se biskvit ohladi premazati ga s Nutellom.
Priprema kreme: Izmiksati vrhnje za šlag i dodati 5 žlica Nutelle. Premazati po kolaču te dobro ohladiti. Po želji ukrasiti kokosovim brašnom ili ribanom čokoladom.
Recept iz knjige „Premium kolači – deserti i slastice“