Podloga:
✦250 g petit keksa
✦130 g maslaca
✦20 g šećera u prahu
✦30 g kakaa
✦2 žlice ruma
✦2 žlice mlijeka
Priprema: Samljeti kekse i pomiješati sa šećerom u prahu i kakaom. Dodati otopljeni maslac, rum i mlijeko i dobro sjediniti. Smjesu utisnuti u kalup dimenzije 21 x 21 cm i staviti u hladnjak.
Krema:
✦500 g mascarpone sira
✦400 g Nutelle
✦150 ml vrhnja za šlag
Priprema: Izmiksati mascarpone sa Nutellom. Ručno umiješati čvrsto tučeno vrhnje za šlag.
Preljev:
✦100 ml vrhnja za šlag
✦200 g Lino Lade milk
Priprema: Zagrijati vrhnje do vrenja te preliti po Lino Ladi. Malo ohlađen preljev preliti po kremi i ostaviti u hladnjaku nekoliko sati da se dobro ohladi.
Recept iz knjige Moji brzi kolači