1 kg liganja
10 dag pršuta
15 dag crvenog radiča
3 češnja češnjaka
1 glavicu luka
malo peršina
2 žlice maslinova ulja
150 ml bijelog vina
sol
papar

Krakove liganja narežite na manje komade, pršut i crveni radič narežite na rezance, dodajte im nasjeckani luk i sve izmiješajte, začinite solju i paprom. Lignje nadjenite smjesom te svaku zatvorite čačkalicom. Lignje posolite i pecite na maslinovu ulju sa svake strane 5-10 minuta. Pred kraj pečenja dodajte vino i pospite peršinom.

Prethodni članakKrem juha od krastavaca
Sljedeći članakSvitak od teletine
Gospodarski list
Gospodarski list – sve što vrijedi znati u poljoprivredi Gospodarski list najstariji je i najčitaniji hrvatski časopis za poljoprivredu, s tradicijom dugom preko 180 godina. Kroz tri stoljeća pomaže poljoprivrednicima stručnim, aktualnim i korisnim sadržajem te i danas svakih petnaest dana stiže na adrese svojih vjernih pretplatnika. Naši autori su priznati stručnjaci, znanstvenici i poljoprivrednici. Uz tiskana i online izdanja, posjeduje bogatu biblioteku knjiga pod nazivom - Obitelj i gospodarstvo, organizira razne stručne konferencije iz područja agrobiznisa, kroz društvene mreže aktivno sudjeluje u svakodnevnici ljubitelja prirode i poljoprivrede. Opravdano je najveći specijalizirani - poljoprivredni medij u regiji. Cilj Gospodarskog lista je ostao isti od prvog broja – znanjem jačati poljoprivredu i selo.