Da bi naša knjiga bila potpuna, trebamo upravo vas – stručnjake i  zaljubljenike u kulinarstvo, koji će je obogatiti s predivnim slanim i  slatkim receptima, koristeći različite vrste sireva: svježe, tvrde,  polutvrde, mekane, posne, masne, polumasne…

Kakve recepte tražimo?

Maštovite slatke delicije poput kolača s sirom ili cheesecakeova, kao i slana jela poput quicheova, sirnica ili pašteta. Vaša kreativnost i ljubav prema sirevima bit će dodatak koji će našoj knjizi dati posebnu vrijednost.

Pozivamo vas da podijelite svoje najdraže recepte s nama! Možete nam ih poslati na našu e-mail adresu recepti@gospodarski-list.hr do 15.7.2023.

Kao znak zahvalnosti za vašu suradnju, odabrane autore recepata darujemo s dvije knjige čim budu tiskane!

Prethodni članakDobrobit teladi je iznimno važna za dobro zdravlje
Sljedeći članakDobar položaj i uvjeti za uzgoj ukrasnog bilja
Gospodarski list
Gospodarski list je najstariji hrvatski časopis za poljoprivredu i selo koji i danas izlazi i koji je kroz tri stoljeća usmjeravao stručno, ekonomski i društveno hrvatskog seljaka i selo. Promicao je i čuvao običaje na selu i poljoprivredi i njegovao hrvatsku kulturu i jezik. List danas izlazi kao polumjesečnik na 72 stranice visoke kvalitete papira i višebojnog (kolor) tiska u formatu 210 x 275 mm. Zahvaljujući tradicionalno kvalitetnim i prije svega aktualnim i stručnim člancima, Gospodarski list stekao je vjerne, dugogodišnje pretplatnike i do danas zadržao status najpopularnijeg časopisa o poljoprivredi u Hrvatskoj. Kroz sva tri stoljeća Gospodarski list je izlazio zahvaljujući prije svega svojim vjernim pretplatnicima, poslovnim partnerima i oglašivačima, a u Gospodarskom listu surađuju najnapredniji ljudi pojedinog vremena, mnogi istaknuti znanstvenici, stručnjaci poljoprivredne proizvodnje, te mnogi drugi ugledni ljudi. Važno je napomenuti da Gospodarski list i danas kontinuitrano stvara nove vrijednosti kroz vrijedne projekte i inicijative; Gospodarski kalendar, biblioteka Obitelj i Gospodarstvo, biblioteka Hrvatsko povrće, Gospodarski oglasnik, televizijska emisija Dodir prirode, web izdanja, digitalizacija arhive 1842 – 1910 dostupne javnosti kroz projekt Hrvatska kulturna baština, izbor za najbolju poljoprivrednu ljekarnu, stručni seminar Hrvatsko povrće, stručni seminar CroVin, profilne stranice na društvenim mrežama, Društvo agrarnih novinara Hrvatske… Cilj Gospodarskog lista oduvijek je bio i ostat će prenošenje znanja, informacija i savjeta, kako bi poljoprivredna proizvodnja bila isplativa, a gospodari uspješniji.