Mardenkro – Redusystems  je nizozemska kompanija koja zauzima vodeće mjesto u svijetu kad se radi o proizvodima koji se koriste za regulaciju klime u zaštićenim prostorima. 2020. godine Zeleni Hit postaje dio Redusystems tima i distributer za njihove proizvode na području Hrvatske i Slovenije.

Upotrebom Redusystems proizvoda u zaštićenim prostorima omogućavate da vaše biljke lakše podnesu stres uslijed ekstremnih klimatskih uvjeta tijekom ljeta i na taj način postižete njihov brži i bolji  rast i razvoj, veće prinose i bolju kvalitetu plodova. Proizvodi se nanose na krov i bočne strane staklenika ili plastenika. Na taj se način štite biljke od prekomjerne topline i sunčeve radijacije tokom ljetnih mjeseci.

Primjenom REDUSYSTEMS proizvoda (ReduSol,ReduHeat,RedufuseIR..) tijekom ljeta stvaramo povoljniju mikroklimu u objektima i ostvarujemo bolje i kvalitetnije prinose.

redusystems

 class=
https://www.zeleni-hit.hr/

Prethodni članakSuzbijte štetne grinje i spriječite velike štete na jagodama, rajčici i ostalim kulturama
Sljedeći članakNeemAzal®TS – za ekološki prihvatljivo rješavanje štetnika
Gospodarski list
Gospodarski list je najstariji hrvatski časopis za poljoprivredu i selo koji i danas izlazi i koji je kroz tri stoljeća usmjeravao stručno, ekonomski i društveno hrvatskog seljaka i selo. Promicao je i čuvao običaje na selu i poljoprivredi i njegovao hrvatsku kulturu i jezik. List danas izlazi kao polumjesečnik na 72 stranice visoke kvalitete papira i višebojnog (kolor) tiska u formatu 210 x 275 mm. Zahvaljujući tradicionalno kvalitetnim i prije svega aktualnim i stručnim člancima, Gospodarski list stekao je vjerne, dugogodišnje pretplatnike i do danas zadržao status najpopularnijeg časopisa o poljoprivredi u Hrvatskoj. Kroz sva tri stoljeća Gospodarski list je izlazio zahvaljujući prije svega svojim vjernim pretplatnicima, poslovnim partnerima i oglašivačima, a u Gospodarskom listu surađuju najnapredniji ljudi pojedinog vremena, mnogi istaknuti znanstvenici, stručnjaci poljoprivredne proizvodnje, te mnogi drugi ugledni ljudi. Važno je napomenuti da Gospodarski list i danas kontinuitrano stvara nove vrijednosti kroz vrijedne projekte i inicijative; Gospodarski kalendar, biblioteka Obitelj i Gospodarstvo, biblioteka Hrvatsko povrće, Gospodarski oglasnik, televizijska emisija Dodir prirode, web izdanja, digitalizacija arhive 1842 – 1910 dostupne javnosti kroz projekt Hrvatska kulturna baština, izbor za najbolju poljoprivrednu ljekarnu, stručni seminar Hrvatsko povrće, stručni seminar CroVin, profilne stranice na društvenim mrežama, Društvo agrarnih novinara Hrvatske… Cilj Gospodarskog lista oduvijek je bio i ostat će prenošenje znanja, informacija i savjeta, kako bi poljoprivredna proizvodnja bila isplativa, a gospodari uspješniji.