– 22 dag brašna
– ½ žličica praška za pecivo
– 17 dag šećera
– 25 dag maslaca (nasjeckati na komadiće)
– 1 žumanjak
– 2 žlice meda
– 20 dag nasjeckanih badema
– 20 dag listića badema
– 10 dag tamne čokolade
Od brašna, praška za pecivo, 7 dag šećera, 15 dag maslaca, prstohvata soli i žumanjka izradite tijesto. Stavite ga na namašćen lim i ostavite da se hladi 30 minuta. Prokuhajte 4 žlice vode, med, 10 dag šećera, 10 dag maslaca i prstohvat soli. Dodajte bademe te čekajte da se smjesa ohladi. Tijesto izbodite vilicom te nakon toga po njemu rasporedite smjesu od badema. Pecite 15-20 minuta na 200 ºC. Izrežite na trokute i ukrasite čokoladom koju ste prethodno rastopili na pari.