Pred nama je Uskrs, najveći i najvažniji kršćanski blagdan, kojeg ćete vjerujemo provesti u krugu svojih obitelji i bogatu trpezu po čemu su građani Hrvatske poznati.

Pred poljoprivrednicima je nova proizvodna godina i dok se polako zbrajaju rezultati i učinci što se sve napravilo i koliko se proizvodilo u prošloj, spremaju sei za ubiranje novih plodova našeg teškog rada i u ovoj godini. Ova je godina obilježena velikim problemima u proizvodnji, a naši potrošači suočavaju se sa ogromnim rastom cijena hrane, što nas upozorava kako moramo svi zajedno povećavati proizvodnju i kod kupovine voditi brigu da prednost dajemo domaćoj hrani.

Vjerujemo da svi Vi, okupljeni oko svojih obiteljskih stolova, ovaj Uskrs slavite uz više domaćih poljoprivrednih proizvoda i domaće hrane. Hrvatska poljoprivredna komora Vam iskreno želi da uživate tijekom Blagdana i da u duhu kršćanstva proslavite ovaj veliki praznik te da kroz domaću potrošnju stanete uz hrvatskog seljaka – proizvođača.

Naša je želja i naša misija da iz godine u godinu na našim trpezama bude što više domaćih, kvalitetnih, zdravih proizvoda i da osim uživanja u hrani uživamo i u zadovoljstvu što hrvatska poljoprivreda ide prema naprijed i što nas potrošači prepoznaju kao svoje partnere i one koji pridonose razvoju gospodarstva, zapošljavanja i održavanja ruralnih sredina.

Sretan i blagoslovljen Uskrs!

Sve stručne tekstove objavljene u Gospodarskom listu u razdoblju od 2016. do 2020. godine čitajte i u našoj Digitalnoj kolekciji koju možete naručiti ovdje

Pretplatnici na sadržaj Gospodarskog lista ostvaruju pravo na besplatne savjete. Ako ste pretplatnik postavite pitanje klikom ovdje
Ako se želite pretplatiti to možete učiniti ovdje