Pred nama je Uskrs, najveći i najvažniji kršćanski blagdan, kojeg ćete vjerujemo provesti u krugu svojih obitelji i bogatu trpezu po čemu su građani Hrvatske poznati.

Pred poljoprivrednicima je nova proizvodna godina i dok se polako zbrajaju rezultati i učinci što se sve napravilo i koliko se proizvodilo u prošloj, spremaju sei za ubiranje novih plodova našeg teškog rada i u ovoj godini. Ova je godina obilježena velikim problemima u proizvodnji, a naši potrošači suočavaju se sa ogromnim rastom cijena hrane, što nas upozorava kako moramo svi zajedno povećavati proizvodnju i kod kupovine voditi brigu da prednost dajemo domaćoj hrani.

Vjerujemo da svi Vi, okupljeni oko svojih obiteljskih stolova, ovaj Uskrs slavite uz više domaćih poljoprivrednih proizvoda i domaće hrane. Hrvatska poljoprivredna komora Vam iskreno želi da uživate tijekom Blagdana i da u duhu kršćanstva proslavite ovaj veliki praznik te da kroz domaću potrošnju stanete uz hrvatskog seljaka – proizvođača.

Naša je želja i naša misija da iz godine u godinu na našim trpezama bude što više domaćih, kvalitetnih, zdravih proizvoda i da osim uživanja u hrani uživamo i u zadovoljstvu što hrvatska poljoprivreda ide prema naprijed i što nas potrošači prepoznaju kao svoje partnere i one koji pridonose razvoju gospodarstva, zapošljavanja i održavanja ruralnih sredina.

Sretan i blagoslovljen Uskrs!