Tijesto:
✦ 1 žumanjak
✦ 15 dag šećera
✦ 4 žlice mlijeka
✦ 25 dag oštrog brašna
✦ 8 dag margarina
✦ 1 žličica sode bikarbone
✦ 1 žlica kakaa
Priprema: Žumanjak pjenasto umutiti sa šećerom, dodati mlijeko i ostale sastojke. Zamijesiti pa podijeliti na dva dijela i svaki dio razvaljati na veličinu lima. Peći na obrnutoj strani lima, na papiru za pečenje 7 – 8 minuta na 175 °C.
Krema:
✦ 8 dcl mlijeka
✦ 2 pudinga od vanilije
✦ 4 žlice gustina
✦ 25 dag šećera
✦ 25 dag margarina
Priprema: Kuhati mlijeko, razmućeni puding, gustin i šećer. U hladno dodati izrađen margarin sobne temperature.
Međusloj:
✦ petit keksi
Priprema: Kekse močiti u mlijeko.
Glazura:
✦ 10 dag čokolade za kuhanje
✦ 5 dag maslaca
✦ 3 žlice ulja
✦ 1 žlica vode
Priprema: Rastopiti čokoladu, maslac, ulje i vodu na pari uz miješanje.
Slaganje: kora, krema, petit keksi, krema, kora, glazura.
Recept iz knjige Moji najbolji kolači 2