 TIJESTO:
TIJESTO:
  • 25 dag maslaca   
 • 50 dag glatkog brašna  
 • 15 dag šećera u prahu   
 • 1 vanilin šećer   
 • 2 jaja  
 • naribana korica 1 limuna   
 • trecina vrećice praška za pecivo 
 KREMA:
  • 3 dcl slatkog vrhnja   
 • 4 dag šećera   
 • 60 dag jagoda  
 • preljev za torte
Sve sastojke za prhko tijesto izmiješajte mikserom. Ostavite u frižideru da odstoji sat vremena. Nakon toga razvaljajte tijesto i utisnite ga u namašćene kalupe za košarice. Pecite oko 10-15 minuta na 180 stupnjeva. Za kremu pomiješajte slatko vrhnje i šećer te istucite u pjenasti šlag. Kremu stavite u slasticarsku vrećicu i napunite košarice kremom. Na kremu stavite jagode. Preljev za torte skuhajte prema uputama na vrećici i prelijte preko košarica.
 
		








