width=– 2 kg kivija
– 50 dag šećera
– 1 vrećica praška za želiranje
– sok od jednog limuna

Kivi ogulite, operite, narežite na kockice, stavite u posudu za kuhanje i kuhajte oko 10 minuta, dok voće ne omekša i pusti sok. Dodajte sok od limuna. Prašak za želiranje pomiješajte s 2 žlice šećera, umiješajte u pripremljeni kivi i kuhajte na laganoj vatri uz miješanje dok ne zavrije. Nakon toga dodajte ostatak šećera i ostavite da kuha 5 minuta. Vrući džem izlijte u vruće staklenke i zatvorite.

Prethodni članakTorta Saint Honore
Sljedeći članakJesen na pčelinjaku
Gospodarski list
Gospodarski list – sve što vrijedi znati u poljoprivredi Gospodarski list najstariji je i najčitaniji hrvatski časopis za poljoprivredu, s tradicijom dugom preko 180 godina. Kroz tri stoljeća pomaže poljoprivrednicima stručnim, aktualnim i korisnim sadržajem te i danas svakih petnaest dana stiže na adrese svojih vjernih pretplatnika. Naši autori su priznati stručnjaci, znanstvenici i poljoprivrednici. Uz tiskana i online izdanja, posjeduje bogatu biblioteku knjiga pod nazivom - Obitelj i gospodarstvo, organizira razne stručne konferencije iz područja agrobiznisa, kroz društvene mreže aktivno sudjeluje u svakodnevnici ljubitelja prirode i poljoprivrede. Opravdano je najveći specijalizirani - poljoprivredni medij u regiji. Cilj Gospodarskog lista je ostao isti od prvog broja – znanjem jačati poljoprivredu i selo.