width=– 1 luk
– 50 dag mljevenog mesa
– 4 žlice kiselog vrhnja
– 1 jaje
– sol
– papar
– 25 dag svježeg sira
– 1 žumanjak za premaz

Mljeveno meso prodinstajte na luku, zatim ga pomiješajte s vrhnjem i jajem, te dobivenu smjesu začinite solju i paprom. Smjesu stavite u namašćen lim i poravnajte. (Po želji možete prekriti tankim slojem slanine). Svježi sir izmrvite prstima i posložite po mesnoj smjesi. Premažite žumanjkom i pecite 35-40 minuta na 200 ºC.

Prethodni članakTorta od karamele i oraha
Sljedeći članakPureći smotuljci sa sušenim šljivama
Gospodarski list
Gospodarski list – sve što vrijedi znati u poljoprivredi Gospodarski list najstariji je i najčitaniji hrvatski časopis za poljoprivredu, s tradicijom dugom preko 180 godina. Kroz tri stoljeća pomaže poljoprivrednicima stručnim, aktualnim i korisnim sadržajem te i danas svakih petnaest dana stiže na adrese svojih vjernih pretplatnika. Naši autori su priznati stručnjaci, znanstvenici i poljoprivrednici. Uz tiskana i online izdanja, posjeduje bogatu biblioteku knjiga pod nazivom - Obitelj i gospodarstvo, organizira razne stručne konferencije iz područja agrobiznisa, kroz društvene mreže aktivno sudjeluje u svakodnevnici ljubitelja prirode i poljoprivrede. Opravdano je najveći specijalizirani - poljoprivredni medij u regiji. Cilj Gospodarskog lista je ostao isti od prvog broja – znanjem jačati poljoprivredu i selo.