width=– 12 jaja od prepelice
– 30 dag mljevene puretine
– ¼ sveska vlasca
– 1 žličica senfa
– 5 dag brašna
– 1 jaje
– 5 dag krušnih mrvica
– papar
– sol
– ulje

Skuhajte prepeličina jaja, ohladite i ogulite. Pureće meso pomiješajte s nasjeckanim vlascem, senfom i dobro začinite. Svako jaje uvaljajte u brašno i omotajte tijestom. Nakon toga razmutite preostalo jaje (kokošje) i uvaljajte kuglice najprije u jaje a zatim u krušne mrvice. Zagrijte ulje u tavi i ispecite kuglice. Poslužite ih uz zelenu salatu.

Prethodni članakUz rezidbu obavezna i organska gnojidba jabuka i krušaka
Sljedeći članakBrusketi s rajčicom i bosiljkom
Gospodarski list
Gospodarski list – sve što vrijedi znati u poljoprivredi Gospodarski list najstariji je i najčitaniji hrvatski časopis za poljoprivredu, s tradicijom dugom preko 180 godina. Kroz tri stoljeća pomaže poljoprivrednicima stručnim, aktualnim i korisnim sadržajem te i danas svakih petnaest dana stiže na adrese svojih vjernih pretplatnika. Naši autori su priznati stručnjaci, znanstvenici i poljoprivrednici. Uz tiskana i online izdanja, posjeduje bogatu biblioteku knjiga pod nazivom - Obitelj i gospodarstvo, organizira razne stručne konferencije iz područja agrobiznisa, kroz društvene mreže aktivno sudjeluje u svakodnevnici ljubitelja prirode i poljoprivrede. Opravdano je najveći specijalizirani - poljoprivredni medij u regiji. Cilj Gospodarskog lista je ostao isti od prvog broja – znanjem jačati poljoprivredu i selo.