Tijesto
– 40 dag pšeničnog brašna (po mogućnosti brašno za dizana tijesta)
– 1 vrećica kvasca
– 1,5 – 2 dl toplog mlijeka
– 1 dl ulja
– sol
– šećer
Punjenje
– 1 puding od vanilije
– šaka zlatnih grož đica (po želji)
Skuhajte puding prema uputi na vrećici, pa ga uz miješanje ohladite kako se ne bi stvorila korica na njemu. Od svih preostalih sastojaka zamijesite malo tvr đe dizano tijesto. Pokrijte ga krpom i staviti na toplo da odleži oko pola sata, dok se ne udvostrući volumen. Podijelite tijesto na dva dijela. Razvaljajte svaki posebno na debljinu od 3-4 mm. Zatim ga premažite pudingom, po želji posipite grožđ icama, i zarolajte. Izrežite oštrim nožem na roladice podjednake debljine. Izrezane roladice posložite u malim razmacima na papirom za pečenje obložen veliki lim, te pecite u prethodno zagrijanoj pećnici na 200 ºC oko 20 minuta.