width=– 3 žlice ulja
– 1 veći luk
– 1 kokošja kocka
– 350 ml pasirane rajčice
– 50 dag kuhanog kukuruza
– 1 žličica čilija u prahu
– kiselo vrhnje
– svježi nasjeckani peršin

Na ulju prodinstajte sitno nasjeckan luk dok ne požuti. štapnim mikserom usitnite 40 dag kuhanog kukuruza (10 dag ostavite u zrnu za kraj), pa ga dodajte u prodinstani luk. Stavite kokošju kocku, zalite vodom i malo prokuhajte. Zatim dodajte pasiranu rajčicu, prokuhajte nekoliko minuta, te dodajte ostatak kukuruza u zrnu i cili. Promiješajte, maknite s vatre i dodajte nasjeckani peršin. Kod serviranja dodajte žlicu kiselog vrhnja.

Prethodni članakSlano i slasno
Sljedeći članakMedomak  s ladÂŤoled
Gospodarski list
Gospodarski list – sve što vrijedi znati u poljoprivredi Gospodarski list najstariji je i najčitaniji hrvatski časopis za poljoprivredu, s tradicijom dugom preko 180 godina. Kroz tri stoljeća pomaže poljoprivrednicima stručnim, aktualnim i korisnim sadržajem te i danas svakih petnaest dana stiže na adrese svojih vjernih pretplatnika. Naši autori su priznati stručnjaci, znanstvenici i poljoprivrednici. Uz tiskana i online izdanja, posjeduje bogatu biblioteku knjiga pod nazivom - Obitelj i gospodarstvo, organizira razne stručne konferencije iz područja agrobiznisa, kroz društvene mreže aktivno sudjeluje u svakodnevnici ljubitelja prirode i poljoprivrede. Opravdano je najveći specijalizirani - poljoprivredni medij u regiji. Cilj Gospodarskog lista je ostao isti od prvog broja – znanjem jačati poljoprivredu i selo.