– 5 žlica ekstra djevičanskog maslinovog ulja
 – 400 g pilećeg filea
 – 1 poriluk (100 g)
 – 1/2 žličice nasjeckanog ružmarina
 – 1 crvena paprika (200 g)
 – 1 žuta paprika (150 g)
 – 250 g krumpira
 – 1 mješavina za gulaš i paprikaš
Na zagrijanom ulju popecite meso narezano na kockice da dobije zlatnu boju. Dodajte nasjeckani poriluk i ružmarin i pirjajte na laganoj vatri, zatim dodajte narezane paprike i još kratko popecite uz miješanje. Dodajte krumpir narezan na kockice, podlijte s malo vode i poklopljeno na laganoj vatri kuhajte 10 minuta. Maknite s vatre, dodajte vodu (700 ml), umiješajte sadržaj mješavine za gulaš i paprikaš i vratite na vatru. Kad zakuha kuhajte još oko 10 minuta.
		








