– 4 žlice maslinova ulja 
 – 4 fileta bijele ribe 
 – 1 žlica Vegete
 – 2 žličice limunova soka
 Za prilog od povrća:
 – 2 mrkve 
 – 2 mlada luka 
 – 2 tikvice 
 – 1 crvena paprika
 – 2 žlice ulja 
 – 1 žličica Vegete
 Za umak od naranče:
 – 60 g maslaca 
 – 1 mladi luk, bijeli dio, sitno nasjeckan
 – 100 ml narančina soka 
 – 1 žličica narančine korice 
 – 1 žličica Vegete 
 – 1 žličica Gusnella Dolcela 
 – 2 žlice vode
Izrežite 4 veće alufolije pravokutnog oblika i premažite ih polovinom ulja. Stavite svaki filet ribe na zasebnu, namašćenu foliju, pospite Vegetom, pokapajte limunovim sokom i premažite s još malo ulja. Zamotajte ribu u alufoliju i pecite u zagrijanoj pećnici na 180 °C 10-15 minuta. Za prilog, očistite povrće i narežite ga na tanke trake. U većoj tavi zagrijte ulje i povrće kratko popecite. Dodajte Vegetu i popecite sve zajedno još 2 minute. Za umak, na 20 g maslaca kratko popecite sitno nasjeckani luk. Dodajte narančin sok, naribanu narančinu koricu i Vegetu. Kuhajte miješajući 3-4 minute i dodajte Gussnel razmućen s vodom. Maknite s vatre te u vrući umak postupno umiješajte preostali maslac. Narezano povrće za prilog možete staviti ispod ribe i peći sve zajedno u alufoliji na 180 °C oko 20 minuta.
		








