– 4 žlice maslinova ulja
– 4 fileta bijele ribe
– 1 žlica Vegete
– 2 žličice limunova soka
Za prilog od povrća:
– 2 mrkve
– 2 mlada luka
– 2 tikvice
– 1 crvena paprika
– 2 žlice ulja
– 1 žličica Vegete
Za umak od naranče:
– 60 g maslaca
– 1 mladi luk, bijeli dio, sitno nasjeckan
– 100 ml narančina soka
– 1 žličica narančine korice
– 1 žličica Vegete
– 1 žličica Gusnella Dolcela
– 2 žlice vode
Izrežite 4 veće alufolije pravokutnog oblika i premažite ih polovinom ulja. Stavite svaki filet ribe na zasebnu, namašćenu foliju, pospite Vegetom, pokapajte limunovim sokom i premažite s još malo ulja. Zamotajte ribu u alufoliju i pecite u zagrijanoj pećnici na 180 °C 10-15 minuta. Za prilog, očistite povrće i narežite ga na tanke trake. U većoj tavi zagrijte ulje i povrće kratko popecite. Dodajte Vegetu i popecite sve zajedno još 2 minute. Za umak, na 20 g maslaca kratko popecite sitno nasjeckani luk. Dodajte narančin sok, naribanu narančinu koricu i Vegetu. Kuhajte miješajući 3-4 minute i dodajte Gussnel razmućen s vodom. Maknite s vatre te u vrući umak postupno umiješajte preostali maslac. Narezano povrće za prilog možete staviti ispod ribe i peći sve zajedno u alufoliji na 180 °C oko 20 minuta.