width=– 5 žlica ekstra djevičanskog maslinovog ulja
– 400 g pilećeg filea
– 1 poriluk (100 g)
– 1/2 žličice nasjeckanog ružmarina
– 1 crvena paprika (200 g)
– 1 žuta paprika (150 g)
– 250 g krumpira
– 1 mješavina za gulaš i paprikaš

Na zagrijanom ulju popecite meso narezano na kockice da dobije zlatnu boju. Dodajte nasjeckani poriluk i ružmarin i pirjajte na laganoj vatri, zatim dodajte narezane paprike i još kratko popecite uz miješanje. Dodajte krumpir narezan na kockice, podlijte s malo vode i poklopljeno na laganoj vatri kuhajte 10 minuta. Maknite s vatre, dodajte vodu (700 ml), umiješajte sadržaj mješavine za gulaš i paprikaš i vratite na vatru. Kad zakuha kuhajte još oko 10 minuta.

Prethodni članakOstali članci u ovom broju
Sljedeći članakSalata Dolores
Gospodarski list
Gospodarski list – sve što vrijedi znati u poljoprivredi Gospodarski list najstariji je i najčitaniji hrvatski časopis za poljoprivredu, s tradicijom dugom preko 180 godina. Kroz tri stoljeća pomaže poljoprivrednicima stručnim, aktualnim i korisnim sadržajem te i danas svakih petnaest dana stiže na adrese svojih vjernih pretplatnika. Naši autori su priznati stručnjaci, znanstvenici i poljoprivrednici. Uz tiskana i online izdanja, posjeduje bogatu biblioteku knjiga pod nazivom - Obitelj i gospodarstvo, organizira razne stručne konferencije iz područja agrobiznisa, kroz društvene mreže aktivno sudjeluje u svakodnevnici ljubitelja prirode i poljoprivrede. Opravdano je najveći specijalizirani - poljoprivredni medij u regiji. Cilj Gospodarskog lista je ostao isti od prvog broja – znanjem jačati poljoprivredu i selo.