Pripremite:

2 veća krumpira i 3 jaja
3 žlice majoneze
5 žlica grčkog jogurta
1 žličica curry začina
2 ljubičasta luka
1 svježi krastavac
1 rajčica
papar
sol

Priprema:

U dvije odvojene posude skuhajte krumpir i jaja. Ohladite i oljuštite, a zatim ohlađene narežite na kockice. Krastavac ogulite te zajedno s rajčicom i lukom narežite na manje kockice. Dobivenu smjesu umiješajte u jogurt i majonezu. Začinite s paprom, soli i curryem. Sve dobro izmiješajte i ohlađeno poslužite. Ukrasite kolutićima mladog luka.

Prethodni članakPoziv na proglašenje najboljeg mladog poljoprivrednika u Hrvatskoj
Sljedeći članakJednostavno pečenje
Gospodarski list
Gospodarski list – sve što vrijedi znati u poljoprivredi Gospodarski list najstariji je i najčitaniji hrvatski časopis za poljoprivredu, s tradicijom dugom preko 180 godina. Kroz tri stoljeća pomaže poljoprivrednicima stručnim, aktualnim i korisnim sadržajem te i danas svakih petnaest dana stiže na adrese svojih vjernih pretplatnika. Naši autori su priznati stručnjaci, znanstvenici i poljoprivrednici. Uz tiskana i online izdanja, posjeduje bogatu biblioteku knjiga pod nazivom - Obitelj i gospodarstvo, organizira razne stručne konferencije iz područja agrobiznisa, kroz društvene mreže aktivno sudjeluje u svakodnevnici ljubitelja prirode i poljoprivrede. Opravdano je najveći specijalizirani - poljoprivredni medij u regiji. Cilj Gospodarskog lista je ostao isti od prvog broja – znanjem jačati poljoprivredu i selo.