width=– 4 šalice brašna
– 8 žlica ulja
– prstohvat soli
– ¼ šalice vode
– 5 dag mladog luka (nasjeckanog)
– 2 žlice kukuruza
– 10 dag piletine sitno nasjeckane
– 2 dag kozjeg sira
– 3 žlice mlijeka

Piletinu, luk i kukuruz prodinstajte na maslinovom ulju, dodajte mlijeko, kozji sir i stavite sa strane.
Od brašna, ulja, soli i vode napraviti tijesto i pustite da odstoji oko 20 minuta. Podijelite tijesto u 12 dijelova i svaki dio zasebno razvaljajte da dobijete tanke pločice. Nanesite napravljenu smjesu na njih te ih dobro zatvorite! Pržite ih na srednoj vatri dok ne postanu zlatno sme đe. 

Prethodni članakB rudet
Sljedeći članakJanjetina u ljutom crvenom umaku s kus kusom
Gospodarski list
Gospodarski list – sve što vrijedi znati u poljoprivredi Gospodarski list najstariji je i najčitaniji hrvatski časopis za poljoprivredu, s tradicijom dugom preko 180 godina. Kroz tri stoljeća pomaže poljoprivrednicima stručnim, aktualnim i korisnim sadržajem te i danas svakih petnaest dana stiže na adrese svojih vjernih pretplatnika. Naši autori su priznati stručnjaci, znanstvenici i poljoprivrednici. Uz tiskana i online izdanja, posjeduje bogatu biblioteku knjiga pod nazivom - Obitelj i gospodarstvo, organizira razne stručne konferencije iz područja agrobiznisa, kroz društvene mreže aktivno sudjeluje u svakodnevnici ljubitelja prirode i poljoprivrede. Opravdano je najveći specijalizirani - poljoprivredni medij u regiji. Cilj Gospodarskog lista je ostao isti od prvog broja – znanjem jačati poljoprivredu i selo.