– 1 žuta paprika
– 3 dag grož đica
– 4 dag badema
– 2 žlice koncentrata rajčice
– ½ žličice čilija
– 4 tanka teleća odreska
– sol
– 3 luka
– 2 češnja češnjaka
– 2 žlice ulja
– 2 žlica brašna
– 40 dag oguljenih rajčica (iz staklenke)
– 225 ml suhog višnjevca
– crni papar
Papriku operite i narežite. Bademe i grož đice nasjeckajte na sitne komadiće, pomiješajte chilli s koncentratom od rajčica, te namažite na odreske. Pospite ih bademima, grožđ icama i paprikom. Odreske smotajte i učvrstite čačkalicama. Dobivene rolade uvaljajte u brašno i pecite sa svih strana. Izvadite ih iz tave i u istom ulju prodinstajte luk i češnjak kojeg ste prethodno narezali na sitne komadiće. Vratite meso u tavu i dodajte mu oguljene rajčice i višnjevac. Poklopite i pustite da se pirja oko sat vremena. Začinite i poslužite uz Couscous.