20 dag pilećeg bijelog mesa
200 ml vrhnja
25 dag kačkavalja
20 dag fete
20 dag šunke
4 kisela krastavca
3 vezice kopra
15 dag naribanog parmezana
sol

Pileće meso skuhajte u slanoj vodi i nasjeckajte. Kisele krastavce, kačkavalj i šunku nasjeckajte na kockice i pomiješajte u posudi s piletinom. U posudu dodajte vrhnje, izmrvljenu fetu i sve dobro promiješajte. Od ove smjese radite kuglice. Nasjeckajte kopar i pomiješajte ga s ribanim parmezanom. U ovu smjesu uvaljajte kuglice.

Prethodni članakRagu od kobasica
Sljedeći članakDomaće napolitanke
Gospodarski list
Gospodarski list – sve što vrijedi znati u poljoprivredi Gospodarski list najstariji je i najčitaniji hrvatski časopis za poljoprivredu, s tradicijom dugom preko 180 godina. Kroz tri stoljeća pomaže poljoprivrednicima stručnim, aktualnim i korisnim sadržajem te i danas svakih petnaest dana stiže na adrese svojih vjernih pretplatnika. Naši autori su priznati stručnjaci, znanstvenici i poljoprivrednici. Uz tiskana i online izdanja, posjeduje bogatu biblioteku knjiga pod nazivom - Obitelj i gospodarstvo, organizira razne stručne konferencije iz područja agrobiznisa, kroz društvene mreže aktivno sudjeluje u svakodnevnici ljubitelja prirode i poljoprivrede. Opravdano je najveći specijalizirani - poljoprivredni medij u regiji. Cilj Gospodarskog lista je ostao isti od prvog broja – znanjem jačati poljoprivredu i selo.