Pripremite:

25 dag svježeg sira
5 dag maslaca
10 dag hrena s vrhnjem
  10 dag suhe domaće kobasice
1/2 žlice slatke mljevene crvene paprike
1 luk
2-3 češnja češnjaka
sol
svježe sjeckani peršin
vlasac

Priprema:

Prvo izmiksajte maslac, pa dodajte sir i hren s vrhnjem. Zatim dodajte sitno sjeckani luk, češnjak, sol, sjeckane začine i crvenu papriku. Na kraju umiješajte sitno nasjeckanu suhu domaću kobasicu, te sve dobro izmiješajte i poslužite.

Prethodni članakMeksički kruh
Sljedeći članakUkusna koljenica
Gospodarski list
Gospodarski list – sve što vrijedi znati u poljoprivredi Gospodarski list najstariji je i najčitaniji hrvatski časopis za poljoprivredu, s tradicijom dugom preko 180 godina. Kroz tri stoljeća pomaže poljoprivrednicima stručnim, aktualnim i korisnim sadržajem te i danas svakih petnaest dana stiže na adrese svojih vjernih pretplatnika. Naši autori su priznati stručnjaci, znanstvenici i poljoprivrednici. Uz tiskana i online izdanja, posjeduje bogatu biblioteku knjiga pod nazivom - Obitelj i gospodarstvo, organizira razne stručne konferencije iz područja agrobiznisa, kroz društvene mreže aktivno sudjeluje u svakodnevnici ljubitelja prirode i poljoprivrede. Opravdano je najveći specijalizirani - poljoprivredni medij u regiji. Cilj Gospodarskog lista je ostao isti od prvog broja – znanjem jačati poljoprivredu i selo.