Tijesto:
4 žumanjka
20 dag maslaca
30 dag šećera
1 dl mlijeka
30 dag brašna
snijeg od 5 bjelanjaka
2 žlice kakaa
Krema:
18 dag čokolade
9 žlica mlijeka
2 žumanjka
14 dag šećera
15 dag maslaca
10 dag oraha
PRIPREMA:
Tijesto: Pjenasto umutite žumanjke, maslac i šećer, te postupno dodajte mlijeko, brašno i na kraju snijeg od bjelanjaka. Odvojite polovicu smjese i u nju umiješajte kakao. Tijesto pecite svako posebno na masnom papiru u istoj veličini lima za pečenje.
Krema: Tucite na laganoj vatri čokoladu, mlijeko, žumanjke i šećer. Kuhajte oko 5 minuta, maknite s vatre i u vruće umiješajte margarin i orahe. Vruću kremu izlijte na crnu biskvitnu podlogu, razmažite pa prekrijte bijelom biskvitnom podlogom. Lagano pritisnite rukom i ostavite do idućeg dana da se stegne. Kolač posipajte šećerom u prahu.