Biskvit:
✦3 jaja
✦3 žlice šećera
✦1 vanilin šećer
✦5 žlica ulja
✦3 žlice brašna
✦½ praška za pecivo
✦1 vrećica Franck Cappuccino Nougat Cream
Priprema: Umutiti bjelanjke u čvrst snijeg uz postupno dodavanje šećera i vanilin šećera. Smanjiti mikser na najmanju brzinu pa dodati jedan po jedan žumanjak, a zatim i ulje cijelo vrijeme miksajući. Na kraju dodati brašno pomiješano s praškom za pecivo i cappuccinom i kratko izmiksati. Uliti u kalup obložen papirom za pečenje, dimenzije 32 x 21 cm i peći na 180 °C, 15 – 20 minuta.
Krema:
✦2 mljevene želatine (20 g)
✦1500 ml mlijeka
✦5 pudinga od vanilije
✦150 g šećera
✦250 ml vrhnja za šlag
✦200 g mljevenih prženih lješnjaka
✦200 g Milka noisette čokolade
✦200 g bijele čokolade
Priprema: Želatinu pomiješati sa 8 žlica hladne vode i ostaviti da nabubri. U malo mlijeka razmutiti puding pa ukuhati u ostatak mlijeka sa šećerom. Kuhati puding cijelo vrijeme miješajući pjenjačom te maknuti s vatre kad se zgusne. Otopiti želatinu i uliti u vreli puding te dobro izmiješati. Pokriti prozirnom folijom i ostaviti da se ohladi. U ohlađeno umiksati prethodno umućeno vrhnje za šlag. Kremu podijeliti na 3 jednaka dela. U jedan dio dodati mljevene lješnjake, u drugi otopljenu i malo ohlađenu noisette čokoladu i u treći otopljenu i malo ohlađenu bijelu čokoladu. Na biskvit složiti kreme po spomenutom redosljedu. Ukrasiti sjeckanim lješnjacima.
Recept iz knjige Moji kremasti kolači