– 370 g Nutelle
– 25 komada integralnih keksa
– 400 g krem sira
– 1/2 šalice šećera u prahu
– 4 šalice nasjeckanih neslanih badema ili lješnjaka
– 80 g maslaca
U posudu dodajte 6 žlica otopljenog maslaca, 1 žlicu nutelle i 25 smrvljenih integralnih keksa. Miješajte dok smjesa ne bude sjedinjena. Dobivenu smjesu utapkajte u kalup kao podlogu. Sir i šećer miksajte dok se šećer ne otopi, zatim dodajte ostatak nutelle (350 g) i miješajte dok smjesa ne postane smeđ a da nema više bijelih tragova sira. Smjesu s nutellom i sirom prelijte preko podloge s integralnim keksima i po vrhu dodajte 4 šalice oguljenih, prženih i neslanih sjeckanih lješnjaka ili badema. Ostavite stajati preko noći ili u hladnjaku oko 4 sata.