• 80 dag filea morskog psa
• 1 limun
• 1 glavica luka
• 1 nasjeckana crvena paprika
• 3 naribane mrkve
• 100 ml suhog bijelog vina
• 1 grančica ružmarina
• 1 lovorov list
• 80 dag pelati rajčice
• maslinovo ulje
• sol
• papar
Očišćeni file morskog psa posolite i popaprite, stavite u zdjelu, pokapajte sokom od limuna i ostavite da odstoje 30-ak minuta. Marinirane filee ocijedite, uvaljajte u brašno, otresite i stavite pržiti u tavu na vruće maslinovo ulje sa svake strane po tri do četiri minute. Zatim file izvadite na stranu, a u tavu na masnoću od prženja dodajte sjeckani luk, malo ga posolite i na laganoj vatri pržite dok malo ne omekša. Zatim dodajte papriku i mrkvu te dinstajte dok ne omekšaju. Potom u tavu ulijte suho bijelo vino i kuhajte dok na pola ne reducira. Dodajte pelati rajčicu, lovorov list i grančicu ružmarina. Po potrebi začinite sa malo soli i papra i na laganoj vatri kuhajte još četiri do pet minuta. Zatim u umak vratite pržene filee ribe i sve zajedno kuhajte još 10-ak minuta. Za prilog možete poslužiti rižu.