width=• 8 velikih škampa
• 25 dag kozica
• 30 dag školjki
• 50 dag morskih plodova
• 2 crvene paprike (nasjeckane)
• 6 rajčica (nasjeckane)
• 2 glavice luka (nasjeckane)
• 30 dag riže
• 1 češanj češnjaka (narezan)
• 2 žlice pasirane rajčice
• 10 dag graška
• 1 l ribljeg temeljca
• 1 žličica kari začina
• prstohvat soli, papra, šafrana
• 6 žlica maslinovog ulja
• 2 limuna

Očistite, škampe, kozice i morske plodove. Zatim dinstajte papriku, rajčicu i luk na maslinovom ulju i dodajte rižu. Dolijte 2/3 temeljca te dodajte češnjak, pasiranu rajčicu, grašak i začine. Zaklopljeno kuhajte 15 minuta. Na kraju dodajte škampe, kozice, školjke, morske plodove i ostatak temeljca, dobro promiješajte i ostavite još 15 minuta da se kuha.

Prethodni članakDomaći rezanci sa šparogama
Sljedeći članakKrem namaz od lososa i škampi
Gospodarski list
Gospodarski list – sve što vrijedi znati u poljoprivredi Gospodarski list najstariji je i najčitaniji hrvatski časopis za poljoprivredu, s tradicijom dugom preko 180 godina. Kroz tri stoljeća pomaže poljoprivrednicima stručnim, aktualnim i korisnim sadržajem te i danas svakih petnaest dana stiže na adrese svojih vjernih pretplatnika. Naši autori su priznati stručnjaci, znanstvenici i poljoprivrednici. Uz tiskana i online izdanja, posjeduje bogatu biblioteku knjiga pod nazivom - Obitelj i gospodarstvo, organizira razne stručne konferencije iz područja agrobiznisa, kroz društvene mreže aktivno sudjeluje u svakodnevnici ljubitelja prirode i poljoprivrede. Opravdano je najveći specijalizirani - poljoprivredni medij u regiji. Cilj Gospodarskog lista je ostao isti od prvog broja – znanjem jačati poljoprivredu i selo.