– 20 dag očišćenog lososa
– 2 velike žlice maslinova ulja
– 4 jaja
– 1/2 češnja češnjaka
– 1/2 žlice mljevenog kima
– 1 limun
– 20 dag slanutka
– 7 dag ricotta sira
– 1 žlica korijandera peršina
Jednu žlicu ulja, te sok od limuna iskoristite za mazanje lososa. Dodajte sol i papar. Na zagrijanoj tavici ribu pecite jednu minutu sa svake strane, te maknite s vatre. Lososa preselite na tanjur, a tavicu počistite papirnatim rupčićem. Jaja, kim, nasjeckani češnjak i naribanu limunovu koricu, pomiješajte u zdjelici, dodajte slanutak, ricottu i korijander. Na tavici u kojoj ste pekli lososa zagrijte drugu žlicu maslinova ulja, pa dodajte smjesu s jajima i pecite desetak minuta. Maknite s vatre prije nego što bude pečeno do kraja. Losos nasjeckajte na sitnije komadiće i stavite preko jaja. Pospite peršinom.