""Sponzorirani prilog

Kekkilä je brzorastući proizvođač visokokvalitetnijh supstrata, gnojiva i vrtnih alata za profesionalne korisnike ali i za amatere. Danas Kekkilä predstavlja tržišnog lidera u kućnom vrtlarstvu i za profesionalne proizvode. Golemi portifelj Kekkilä proizvoda donosi rješenja za cijelo razdoblje uzgoja biljaka, od razmnožavanja sadnica i reznica pa do presađivanja mladih biljaka i rasta biljaka koje su u generativnoj fazi.

Kekkilä supstrati napravljeni su od treseta. Treset je najčešće korišten meterijal u profesionalnoj hortikulturalnoj i povrtlarskoj proizvodnji zbog svojih optimalnih fizikalnih, kemijskih i bioloških svojstava. Kekkilä treset izvrsna je sirovina za podloge jer zadržava vlagu i hranjive elemente, a prirodno niska razina pH i EC treseta lako je prilagodljiva potrebama uzgajivača. Podloge su napravljene od pažljivo izabranog prvoklasnog Sphagnum treseta pronađenog na najvećem vlastitom nalazištu treseta na Baltiku. Kekkilä koristi treset koji osigurava organski sigurnu proizvodnju bez klica i korova tako da kupcima osiguravamo čistu i sigurnu sirovinu..

""

Jer samo nabolje je dovoljno dobro – Colić Trade

Tvrtka Colić Trade ekskluzivni je distributer Kekkilä supstrata, a u našoj ponudi možete pronaći nekoliko linija supstrata koje nude rješenje za vašu specifičnu kulturu, fazu i metodu uzgoja:
1. KEKKILÄ DSM
2. KEKKILÄ TSM

3. KEKKILÄ OPM 420
4. KEKKILÄ C
5. KEKKILÄ OPM 540
6. KEKKILÄ FBM
7. KEKKILÄ LINIJA ZA BOBIČASTO VOĆE
8. KEKKILÄ GARDEN
Kekkilä professional supstrati dolaze u pakiranjima od 70 litara, 300 litara i maxi bale od 6500 litara.

Kekkilä TSM – budućnost u proizvodnji presadnica

Kekkilä TSM linija supstrata sastoji se od najtamnijih supstrata za proizvodnju presadnica u kontejnerima. Sirovina supstrata je specijalna mješavina vrlo finog smeđeg i crnog treseta. Odlikuje ih visoki kapacitet zadržavanja vode što čini ovu liniju idealnom za korištenje u toplijim klimatskim zonama.

Kekkilä linija za bobičasto voće

Ova linija proizvoda nudi rješenja za sve faze i načine uzgoja borovnica. Kekkilä linija suprstrata za bobičasto voće osigurava optimalne uvjete za uzgoj borovnica iz sjemena i reznica, a izvrsna je i za presađivanje biljaka koje se proizvode u posudama. Supstrati su izrađeni od visoko kvalitetnih sirovina koje osiguravaju savršena fizikalno kemijska svojstva za borovnice s niskim pH (4.5 – 5.0) do velike poroznosti zraka i dobre odvodnje.

""

Kekkilä garden

Linija Kekkilä garden nudi suspstrate koji su idealni za ukrasno bilje koje se uzgaja na otvorenom i zatvorenim prostorima. Supstrati iz linije Kekkilä garden osiguravaju ukrasnom bilju optimalne fizikano kemijske odnose. Fizikalna svojstva suprstrata omogućuju lako ukorjenjivanje i prožimanje supstrata korjenovim sustavom.

""

Za sve dodatne informacije obratite nam se s povjerenjem!
web: www.colic.hr;

e mail: info@colic.hr; diana@colic.hr

mob: 099/449-6404

tel: 023/662-109

Prethodni članakKako odrediti tržišnu vrijednost imovine?
Sljedeći članakKoji su optimalni rokovi berbe za sauvignon?
Gospodarski list
Gospodarski list je najstariji hrvatski časopis za poljoprivredu i selo koji i danas izlazi i koji je kroz tri stoljeća usmjeravao stručno, ekonomski i društveno hrvatskog seljaka i selo. Promicao je i čuvao običaje na selu i poljoprivredi i njegovao hrvatsku kulturu i jezik. List danas izlazi kao polumjesečnik na 72 stranice visoke kvalitete papira i višebojnog (kolor) tiska u formatu 210 x 275 mm. Zahvaljujući tradicionalno kvalitetnim i prije svega aktualnim i stručnim člancima, Gospodarski list stekao je vjerne, dugogodišnje pretplatnike i do danas zadržao status najpopularnijeg časopisa o poljoprivredi u Hrvatskoj. Kroz sva tri stoljeća Gospodarski list je izlazio zahvaljujući prije svega svojim vjernim pretplatnicima, poslovnim partnerima i oglašivačima, a u Gospodarskom listu surađuju najnapredniji ljudi pojedinog vremena, mnogi istaknuti znanstvenici, stručnjaci poljoprivredne proizvodnje, te mnogi drugi ugledni ljudi. Važno je napomenuti da Gospodarski list i danas kontinuitrano stvara nove vrijednosti kroz vrijedne projekte i inicijative; Gospodarski kalendar, biblioteka Obitelj i Gospodarstvo, biblioteka Hrvatsko povrće, Gospodarski oglasnik, televizijska emisija Dodir prirode, web izdanja, digitalizacija arhive 1842 – 1910 dostupne javnosti kroz projekt Hrvatska kulturna baština, izbor za najbolju poljoprivrednu ljekarnu, stručni seminar Hrvatsko povrće, stručni seminar CroVin, profilne stranice na društvenim mrežama, Društvo agrarnih novinara Hrvatske… Cilj Gospodarskog lista oduvijek je bio i ostat će prenošenje znanja, informacija i savjeta, kako bi poljoprivredna proizvodnja bila isplativa, a gospodari uspješniji.