25 dag maslaca
15 dag šećera u prahu
jaje
3 žlice mlijeka
naribanu koricu limuna
50 dag brašna
20 dag krupno nasjeckanih badema
10 dag masne čokolade
20 dag poprženih badema narezanih na štapiće
Pomiješajte maslac, prosijani šećer u prahu, jaje, mlijeko i limunovu koricu. Na to prosijte brašno, dodajte krupno nasjeckane bademe i sve dobro zamijesite u prhko tijesto. Oblikujte ga u duguljasti hljepčić, pa ga pritisnite da postane četverouglast. Zamotajte ga u foliju i stavite na dva sata u hladnjak. Zagrijte pećnicu na 200°. Četverouglasti hljepčić narežite na prutiće debele otprilike 6 mm, polegnite ih na lim za pečenje i 15 minuta pecite da postanu zlatnožuti. Neka se malo ohlade. Premažite prutiće otopljenom čokoladom, pa još dok je topla pospite po njoj štapiće badema. Pustite da se osuši.