width=– 15 dag marmelade po izboru
– 15 dag naribane čokolade
– 5 dag nasjeckanih lješnjaka

Za kremu
– 3 lista želatine
– 250 ml mlijeka
– 100 ml vrhnja
– 2 žlice vode
– 2 žlice ruma
– 1 žlica šećera
– 1 vanilin šećer

Za kremu listiće želatine stavite u vodu da omekšaju. Ostatak sastojaka uspite u lonac i prokuhajte. Ostavite da se krema malo ohladi, te joj dodajte želatinu i promiješajte. Gotovu kremu stavite barem 3 sata u frižider da se stisne. Visoke čaše ili teglice naizmjenično punite marmeladom, kremom, čokoladom i lješnjacima te poslužite.

Prethodni članakJuha od kupusa sa špekom i rižom
Sljedeći članakVijenac od kestena i lješnjaka
Gospodarski list
Gospodarski list – sve što vrijedi znati u poljoprivredi Gospodarski list najstariji je i najčitaniji hrvatski časopis za poljoprivredu, s tradicijom dugom preko 180 godina. Kroz tri stoljeća pomaže poljoprivrednicima stručnim, aktualnim i korisnim sadržajem te i danas svakih petnaest dana stiže na adrese svojih vjernih pretplatnika. Naši autori su priznati stručnjaci, znanstvenici i poljoprivrednici. Uz tiskana i online izdanja, posjeduje bogatu biblioteku knjiga pod nazivom - Obitelj i gospodarstvo, organizira razne stručne konferencije iz područja agrobiznisa, kroz društvene mreže aktivno sudjeluje u svakodnevnici ljubitelja prirode i poljoprivrede. Opravdano je najveći specijalizirani - poljoprivredni medij u regiji. Cilj Gospodarskog lista je ostao isti od prvog broja – znanjem jačati poljoprivredu i selo.