PRIPREMITE:
 2 breskve
 2 kruške 
 2 jabuke 
 2 banane
 12 višanja
 bijelo grožđe
 komad lubenice 
 4 žlice šećera 
 2 žlice maraskina 
 500 g malina 
 500 ml slatkog vrhnja 
 vrećicu pudinga od vanilije
 0,5 l mlijeka
Sve voće osim malina dobro operite, očistite, odstranite koštice i narežite na kockice. Stavite ga potom u posudu, posipajte šećerom i prelijte likerom. Skuhajte puding i ohladite ga, a od malina napravite kašu. Kada se puding ohladi, u polovinu dodajte kašu od malina i pola istučenog šlaga. Stavite smjesu u zamrzivač i tijekom zamrzavanja nekoliko puta promiješajte. Pomiješajte ostatak šlaga i pudinga, pa servirajte prvo zaleđeni sladoled, preko njega stavite voće, a na vrh kremu.
		








