Prenosimo obavijest Zadružnog saveza Dalamcije. Noćnjak 2022. je pomaknut za 5.-8. svibnja 2022.

Poštovani,
 

u skladu s uputama struke i stožera civilne zaštite, te uz sugestiju hotela i velikog broja stalnih sudionika Noćnjaka, obavještavamo vas da je termin održavanja 24. Međunarodne manifestacije maslinara i uljara Noćnjak 2022. pomaknut, te će se manifestacija održati 5.-8. svibnja 2022. (umjesto u ožujku).
 

Mjesto održavanja ostaje Supetar na Braču, a hotel Waterman Svpetrvs resorts će sudionicima Noćnjaka u svibnju osigurati iste cijene pansiona koje je ponudio za ožujak (noćenje s doručkom u 1/1 sobi 445,00 kn, a u 1/2 sobi 365,00 kn).
 

Program Noćnjaka u hotelu planiramo realizirati u punom opsegu, uz pridržavanje važećih epidemioloških mjera u vrijeme održavanja te predočenje eventualno potrebne EU covid potvrde. Pozivnicu na Noćnjak 2022. s programom, cijenama smještaja u hotelu i ostalim informacijama, pravovremeno ćemo vam poslati poštom i/ili mailom. 
 

U skladu s epidemiološkim mjerama u hotelu će se održati svi planirani sadržaji programa, te vas pozivamo da se pridružite maslinarima i uljarima na Noćnjaku.
Sve informacije o Noćnjaku pratite na www.zsd.hr.

Srdačno vas pozdravljamo i radujemo se susretu u Supetru,  

Zadružni savez Dalmacije

Sve stručne tekstove objavljene u Gospodarskom listu u razdoblju od 2016. do 2020. godine čitajte i u našoj Digitalnoj kolekciji koju možete naručiti ovdje

Pretplatnici na sadržaj Gospodarskog lista ostvaruju pravo na besplatne savjete. Ako ste pretplatnik postavite pitanje klikom ovdje
Ako se želite pretplatiti to možete učiniti ovdje
Prethodni članakZafrkanti
Sljedeći članakU e-savjetovanju Nacrt prijedloga potpore poljoprivrednim proizvođačima za provedbu proljetne sjetve
Gospodarski list
Gospodarski list je najstariji hrvatski časopis za poljoprivredu i selo koji i danas izlazi i koji je kroz tri stoljeća usmjeravao stručno, ekonomski i društveno hrvatskog seljaka i selo. Promicao je i čuvao običaje na selu i poljoprivredi i njegovao hrvatsku kulturu i jezik. List danas izlazi kao polumjesečnik na 72 stranice visoke kvalitete papira i višebojnog (kolor) tiska u formatu 210 x 275 mm. Zahvaljujući tradicionalno kvalitetnim i prije svega aktualnim i stručnim člancima, Gospodarski list stekao je vjerne, dugogodišnje pretplatnike i do danas zadržao status najpopularnijeg časopisa o poljoprivredi u Hrvatskoj. Kroz sva tri stoljeća Gospodarski list je izlazio zahvaljujući prije svega svojim vjernim pretplatnicima, poslovnim partnerima i oglašivačima, a u Gospodarskom listu surađuju najnapredniji ljudi pojedinog vremena, mnogi istaknuti znanstvenici, stručnjaci poljoprivredne proizvodnje, te mnogi drugi ugledni ljudi. Važno je napomenuti da Gospodarski list i danas kontinuitrano stvara nove vrijednosti kroz vrijedne projekte i inicijative; Gospodarski kalendar, biblioteka Obitelj i Gospodarstvo, biblioteka Hrvatsko povrće, Gospodarski oglasnik, televizijska emisija Dodir prirode, web izdanja, digitalizacija arhive 1842 – 1910 dostupne javnosti kroz projekt Hrvatska kulturna baština, izbor za najbolju poljoprivrednu ljekarnu, stručni seminar Hrvatsko povrće, stručni seminar CroVin, profilne stranice na društvenim mrežama, Društvo agrarnih novinara Hrvatske… Cilj Gospodarskog lista oduvijek je bio i ostat će prenošenje znanja, informacija i savjeta, kako bi poljoprivredna proizvodnja bila isplativa, a gospodari uspješniji.