PRIPREMITE:
2 breskve
2 kruške
2 jabuke
2 banane
12 višanja
bijelo grožđe
komad lubenice
4 žlice šećera
2 žlice maraskina
500 g malina
500 ml slatkog vrhnja
vrećicu pudinga od vanilije
0,5 l mlijeka

Sve voće osim malina dobro operite, očistite, odstranite koštice i narežite na kockice. Stavite ga potom u posudu, posipajte šećerom i prelijte likerom. Skuhajte puding i ohladite ga, a od malina napravite kašu. Kada se puding ohladi, u polovinu dodajte kašu od malina i pola istučenog šlaga. Stavite smjesu u zamrzivač i tijekom zamrzavanja nekoliko puta promiješajte. Pomiješajte ostatak šlaga i pudinga, pa servirajte prvo zaleđeni sladoled, preko njega stavite voće, a na vrh kremu.

Prethodni članakShake od šumskog voća
Sljedeći članakPotpore u pčelarstvu
Gospodarski list
Gospodarski list – sve što vrijedi znati u poljoprivredi Gospodarski list najstariji je i najčitaniji hrvatski časopis za poljoprivredu, s tradicijom dugom preko 180 godina. Kroz tri stoljeća pomaže poljoprivrednicima stručnim, aktualnim i korisnim sadržajem te i danas svakih petnaest dana stiže na adrese svojih vjernih pretplatnika. Naši autori su priznati stručnjaci, znanstvenici i poljoprivrednici. Uz tiskana i online izdanja, posjeduje bogatu biblioteku knjiga pod nazivom - Obitelj i gospodarstvo, organizira razne stručne konferencije iz područja agrobiznisa, kroz društvene mreže aktivno sudjeluje u svakodnevnici ljubitelja prirode i poljoprivrede. Opravdano je najveći specijalizirani - poljoprivredni medij u regiji. Cilj Gospodarskog lista je ostao isti od prvog broja – znanjem jačati poljoprivredu i selo.