PRIPREMITE:
 500 g miješanog mljevenog mesa   
 1 paket pilećih hrenovki   
 1 jaje  
 4 žlice krušnih mrvica   
 1/2 žličice mljevene paprike   
 malo češnjaka u prahu   
 100 g slanine u ploškama   
 3 dl ulja   
 mješavinu začina   
 papar
PRIPREMA:
U posudi promiješajte meso, krušne mrvice, jaja, češnjak u prahu, mljeveni papar i začine. Izrežite hrenovke na polovice. Podijelite meso u male okruglice. Stavite kuglice na plastičnu foliju i masnim rukama potiskujte kako biste dobili pljeskavice. Na pljeskavice rasporedite hrenovke i obložite ih mesom, da dobijete ćevapčiće. Ćevapčiće uvijte u ploške slanine. Zagrijte ulje i pecite punjene ćevapčiće, tako da su rubovi slanine okrenuti prema dolje.
 
		








