– pakiranje lisnatog tijesta
– 15 dag paštete po želji
– 15 dag tvrdog sira
– 4 dag margarina
– 4 žlice mrvica
– 1 jaje
– žlicica kima u prahu
– papar
– žlicica crvene paprike
Za nadjev otopite margarin dodajte mrvice, mljeveni kim, paštetu i sitno ribani sir, pa sve dobro promiješajte. Lisnato tijesto razvaljajte najtanje što možete pa ga prerežite na 2 jednaka dijela – na jedan nanesite nadjev s paštetom. Drugu polovinu lisnatog tijesta premažite tučenim jajem, pospite paprom i paprikom po ukusu, pa premazani dio nalijepite na nadjev s paštetom. Tijesto dobro pritisnite da se što bolje zalijepi za nadjev, pa režite trake duge otprilike 15 i široke 1 cm, uvijte ih kao spiralu. Premažite ostatkom jaja, pospite kimom i pecite na 200 °C dok ne porumene.