 Tijesto
Tijesto
 –  15 dag brašna  
 – 5 dag škroba   
 – 10 dag maslaca   
 – 12 dag šećera   
 – 2 žumanjka   
 – 3 žlice usitnjenih badema 
 Za ukrašavanje
 – 40 dag marcipana   
 – 15 dag čokolade za kuhanje   
 – mrvice čokolade (bijele i crne)   
 – usitnjeni bademi
Marcipan razvaljajte izmeđ u dvije prozirne folije na debljinu od 2 mm. Zatim istisnite krugove veličine 3-4 cm. Od brašna, maslaca, šećera, žumanjka i badema napravite tijesto, umotajte ga u foliju i stavite da se hladi pola sata. Nakon toga ga razvaljajte. Kalupom ili čašom istisnite keksiće velicine od 3-4cm. Pecite ih oko 10 minuta na 180 ºC. Nakon 9 minuta ih izvadite iz pećnice. Rasporedite krugove marcipana po njima i vratite još 1-2 minute u pećnicu. Zatim ih ostavite da se ohlade. Čokoladu rastopite na pari, te njome, bademima i čokoladnim mrvicama ukrasite kekse.
 
		








