width=– 1 svježa rajčica
– 5 žlica jogurta
– vlasac
– slanina
– šunka
– začini po želji
– 1 svježi krastavac
– 5 žlica jogurta
– vlasac
– slanina
– jaja
– začini po želji

Rajčicu operite i narežite na kockice, zatim stavite u čašu. Krastavac ogulite i narežite na kockice, te stavite u drugu čašu. U obje čaše dodajte jogurt pomiješan s nasjeckanim vlascem. Slaninu narežite na kockice i prepržite u tavi, te dodajte u obje čaše. U jednu čašu dodajte narezanu šunku, a u drugu čašu kuhana jaja. Začinite po ukusu i pospite sitno nasjeckanim peršinom.

Prethodni članakKiselkasta rakija
Sljedeći članakJaja s egzotičnim nadjevom
Gospodarski list
Gospodarski list – sve što vrijedi znati u poljoprivredi Gospodarski list najstariji je i najčitaniji hrvatski časopis za poljoprivredu, s tradicijom dugom preko 180 godina. Kroz tri stoljeća pomaže poljoprivrednicima stručnim, aktualnim i korisnim sadržajem te i danas svakih petnaest dana stiže na adrese svojih vjernih pretplatnika. Naši autori su priznati stručnjaci, znanstvenici i poljoprivrednici. Uz tiskana i online izdanja, posjeduje bogatu biblioteku knjiga pod nazivom - Obitelj i gospodarstvo, organizira razne stručne konferencije iz područja agrobiznisa, kroz društvene mreže aktivno sudjeluje u svakodnevnici ljubitelja prirode i poljoprivrede. Opravdano je najveći specijalizirani - poljoprivredni medij u regiji. Cilj Gospodarskog lista je ostao isti od prvog broja – znanjem jačati poljoprivredu i selo.