Tijesto:
– 7 bjelanjaka
– 7 žumanjaka
– 20 dag šećera
– 5 dag kakaa
– 2 žlice brašna
Krema:
– 5 dl mlijeka
– 1 vanilin šećer
– 5 dag brašna
– 12 dag maslaca
– 10 dag šećera u prahu
Priprema tijesta: U čvrsto tučen snijeg dodavati šećer i jedan po jedan žumanjak. Na kraju lagano umiješati brašno pomiješano s kakaom. Peći na velikom limu obloženom masnim papirom, na 180 °C oko 10 minuta. Pečeni biskvit zajedno s papirom saviti u roladu.
Priprema kreme: Brašno i vanilin šećer ukuhati u mlijeko i kuhati oko 10 minuta. U ohlađeno dodati maslac pjenasto izrađen sa šećerom. Sve još jednom dobro izraditi.
Postupak: Razmotati roladu, premazati pripremljenom kremom, ponovno saviti i ostaviti nekoliko sati u hladioniku da se stisne.
Recept iz knjige „Moji najbolji kolači“