JASTUČIĆI SA šUNKOM

Pripremite (za 4 osobe): 60 dag duboko zamrznutog lisnatog tijesta, 30 dag dobro iscijeđenog kravljeg sira, 20 dag šunke, 6 dag naribanog parmezana, 1 jaje, sol, papar, maslac i brašno za lim

Neka se tijesto odmrzne. Vilicom zgnječite svježi sir, pa primiješajte sol, papar, parmezan i sjeckanu šunku. Razvaljajte tijesto, narežite krugove i na njih rasporedite nadjev. Tijesto preklopite i rubove pritisnite vilicom. Pecite 15 – 20 minuta u pećnici zagrijanoj na 190° C da poprime lijepu boju. Poslužite toplo ili mlako.

Prethodni članakOstali članci u ovom broju
Sljedeći članakMjera 103 IPARD programa
Gospodarski list
Gospodarski list – sve što vrijedi znati u poljoprivredi Gospodarski list najstariji je i najčitaniji hrvatski časopis za poljoprivredu, s tradicijom dugom preko 180 godina. Kroz tri stoljeća pomaže poljoprivrednicima stručnim, aktualnim i korisnim sadržajem te i danas svakih petnaest dana stiže na adrese svojih vjernih pretplatnika. Naši autori su priznati stručnjaci, znanstvenici i poljoprivrednici. Uz tiskana i online izdanja, posjeduje bogatu biblioteku knjiga pod nazivom - Obitelj i gospodarstvo, organizira razne stručne konferencije iz područja agrobiznisa, kroz društvene mreže aktivno sudjeluje u svakodnevnici ljubitelja prirode i poljoprivrede. Opravdano je najveći specijalizirani - poljoprivredni medij u regiji. Cilj Gospodarskog lista je ostao isti od prvog broja – znanjem jačati poljoprivredu i selo.