width=– 4 šnicle bifteka
– 400 g bukovače
– 150 ml kiselog vrhnja
– 30 g gorgonzole
– maslinovo ulje
– sol, papar
– peršinov list
– panceta
– tost kruh

Meso odvojite od žilica, narežite na deblje šnicle, premažite maslinovim uljem i ostavite u hladnjaku do slijedećeg dana. Na malo maslinovog ulja prodinstajte bukovaču sjeckanu na trakice, posolite, pa kad ispari voda, dodajte vrhnje, gorgonzolu, peršin i sve zajedno prodinstajte. Meso pecite sa svake strane oko 3 minute na tavi, zatim ga stavite na kruh, posolite, odozgo stavite umak od bukovače i ukrasite proprženom pancetom.

Prethodni članakKapetanovi ražnjići
Sljedeći članakMarijanina medena pita
Gospodarski list
Gospodarski list – sve što vrijedi znati u poljoprivredi Gospodarski list najstariji je i najčitaniji hrvatski časopis za poljoprivredu, s tradicijom dugom preko 180 godina. Kroz tri stoljeća pomaže poljoprivrednicima stručnim, aktualnim i korisnim sadržajem te i danas svakih petnaest dana stiže na adrese svojih vjernih pretplatnika. Naši autori su priznati stručnjaci, znanstvenici i poljoprivrednici. Uz tiskana i online izdanja, posjeduje bogatu biblioteku knjiga pod nazivom - Obitelj i gospodarstvo, organizira razne stručne konferencije iz područja agrobiznisa, kroz društvene mreže aktivno sudjeluje u svakodnevnici ljubitelja prirode i poljoprivrede. Opravdano je najveći specijalizirani - poljoprivredni medij u regiji. Cilj Gospodarskog lista je ostao isti od prvog broja – znanjem jačati poljoprivredu i selo.