– 20 dag čvaraka
– 35 dag brašna
– 2 dag kvasca
– 1 šalica mlijeka
– 1 žlicica šećera
– 3 žumanjka
– 2-3 žlice kiselog vrhnja
– 1 žlicica soli
Čvarke sitno sameljite, pomiješajte s 5 dag brašna i stavite po strani. Zatim uspite 30 dag brašna u posudu. U sredini napravite udubinu a u nju uspite kvasac zajedno s mlijekom, koje ste prethodno zasladili šećerom. Nakon toga u posudu dodajte 2 žumanjka, kiselo vrhnje i sol, te zamijesite tijesto i izvaljajte ga. Ravnomjerno po njemu rasporedite čvarke, te presavinite tijesto. Ostavite ga da se odmori oko 30 minuta, te ponovite postupak još dva puta. Zatim pomocu čaše ili kalupa oblikujte malene krugove koje ćete premazati žumanjkom i peći oko 15-20 minuta na 220º dok ne postanu zlatno žuti.