width= 500 g pilećeg bijelog mesa,
3-4 žlice maslaca od kikirikija
mljevena ljuta paprika
sol i papar

Uključite pećnicu na 250 °C. Bijelo meso isjecite na tanje/manje šnicle. Svaku šniclu posolite, popaprite i premažite maslacom. Napomena: ako koristite industrijski kikiriki maslac koji je obično i više nego dovoljno slan, tada meso nije potrebno soliti. Pripremljeno meso stavite u posudu obloženu papirom za pečenje i stavite u pećnicu. Pecite na istoj temperaturi oko 10-15 minuta. Vodite računa da maslac ne potamni previše ili da slučajno ne izgori, ako pečete na višoj temperaturi.

Prethodni članakPizza burek
Sljedeći članakCrveni plašt
Gospodarski list
Gospodarski list – sve što vrijedi znati u poljoprivredi Gospodarski list najstariji je i najčitaniji hrvatski časopis za poljoprivredu, s tradicijom dugom preko 180 godina. Kroz tri stoljeća pomaže poljoprivrednicima stručnim, aktualnim i korisnim sadržajem te i danas svakih petnaest dana stiže na adrese svojih vjernih pretplatnika. Naši autori su priznati stručnjaci, znanstvenici i poljoprivrednici. Uz tiskana i online izdanja, posjeduje bogatu biblioteku knjiga pod nazivom - Obitelj i gospodarstvo, organizira razne stručne konferencije iz područja agrobiznisa, kroz društvene mreže aktivno sudjeluje u svakodnevnici ljubitelja prirode i poljoprivrede. Opravdano je najveći specijalizirani - poljoprivredni medij u regiji. Cilj Gospodarskog lista je ostao isti od prvog broja – znanjem jačati poljoprivredu i selo.