1 svinjsku koljenicu
350 g brašna
20 g svježeg kvasca
125 ml vode
1skuhani krumpir
1 žličicu šećera
maslinovo ulje
sol
U posudi skuhajte svinjsku koljenicu. Odvojite meso od kosti. Svježi kvasac dodajte u mlaku vodu. Zdrobite kvasac, dodajte šećer i 3 žlice brašna. Promiješajte i ostavite u posudi 10-ak minuta. Iz skuhanog krumpira napravite pire. Dodajte ostalo brašno i kvasac te maslinovo ulje. Posolite! Tijesto zamijesite i ostavite 1 sat odmarati u posudi. Radnu površinu posipajte brašnom pa na njoj razvucite
tijesto. Na sredinu stavite meso odvojeno od kosti. Sve oblikujte tako da se meso prekrije. Pekač
nauljite i u njega položite tijesto s mesom te pustite da odmara 30 minuta. Peče se 30 minuta na
temperaturi od 200 ºC.